Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Sol :D

Av Gabriella Blom - 21 november 2009 10:23

Visst känns det bättre när solen tittar fram? Jag är ledig hela helgen. Blev tillfrågad om jag kunde hoppa in och jobba. Men jag har ju så himla mycket att göra. Åker och hämtar Wille snart. Var ut till stallet igår kväll och gjorde iordning. Pratade med Lena som har stallet och Wille kommer att få en stor och fin hage alldeles för sig själv :) Han kan inte stå med ston, men deras hästar går i hagen bredvid så sällskap har han.Har funderat lite på det här med bloggar och så. Ibland får man en del underliga kommentarer. Jag föredrar om människor som funderar på någonting ringer och pratar med mig personligen. Det är ju svårt att klämma in alla detaljer på ett sådant här forum. Då skulle man väl få skriva i timtal. Jag förstår dom som lösenordsskyddar sina sidor.

Jag tycker att det är roligt att kunna gå in och läsa om mina vänner och även dom som köpt häst av mig. Ofta funderar man ju på hur det går. Det är jätteroligt att kunna följa deras väg tillsammans och kunna se bilder på hästarna. Jag säljer ju inga hästar längre utan hjälper ju bara Kicki i Polen att annonsera.Det kan ju hända att jag tar in någon av hennes hästar och säljer, som det blev med Karat. Vi är inte släkt på något vis, bara vänner :) Vårt samarbete fungerade väldigt bra när jag köpte hästar av henne.

Anledningen att jag slutade sälja hästar är att jag fäster mig så mycket vid varje häst. Det är dessutom svårt att hitta bra köpare. Hästar är ju individer, fast en del människor inte verkar tro det. Ibland har det kommit hästköpare som bara stått och tittat på hästen klämt och känt på benen och kritiserat det mesta. Har även haft "fina" tränare som stått och beklagat sig över att deras elev ens vill befatta sig med en polsk häst. Fast det var faktiskt lite roligt. Jag började med att visa upp hästen och hon skötte sig fantastiskt bra, sedan  red tjejen som var intresserad av ett köp. Dom hoppade och det fungerade super. Då var det "fina tränarens" tur. Hon hoppade upp.... och ingenting hände. Mitt sto vände på huvudet och tittade på ryttaren, sen vägrade hon att röra sig ur fläcken. Damen blev rödare och rödare i ansiktet, försökte verkligen allt för att få hästen att gå framåt. men icke. Skrattande Hon klev av och jag hoppade upp igen. Behöver jag säga att mitt sto flöt fram efteråt , hade väl aldrig gått så fint.

Ja det var ju en väldigt personlig och smart häst det här. Hon kände på en gång när någon inte tyckte om henne och när någon verkligen tyckte om henne.

Behöver jag säga att det inte blev någon affär. Synd för hon som skulle ha hästen var riktigt duktig. Nej nu ska jag sätta fart. Har miljoner saker att hinna med idag.

Bilden tog jag på Universal Studios. Söt ekorre :D

  

 
 
Carina S

Carina S

22 november 2009 11:48

Hej vännen min!

Snälla - sluta inte blogga!!! Det är så himla kul att läsa dina inlägg!
Det finns så otroligt många härliga människor på vår jord och jag önskar att både du och jag kunde lämna övriga personer helt obemärkt åt sidan. Det är inte lätt. Även om man vet att man inte ska bry sig när "någon" skriver/säger något elakt så är det så otroligt svårt att vara oberörd.
"Elaka kommentarer säger oftast mer om den som säger/skriver kommentaren än om den som tar emot den". Jag tror jag ska återkomma om det här med kritik i ett inlägg längre fram......finns mycket att diskutera om det!

Jag försöker bygga upp en egen hemsida: stallslattman.zoomin.se
Önskar bara att jag hade mera tid!

Sköt om dig Gabbi och vi hörs snart!

Carina Slättman

http://stallslattman.zoomin.se

 
Gabbi

Gabbi

22 november 2009 19:59

Hej Gumman :)
Lovar att inte sluta blogga. Tack för all uppmuntran. Den kommentar jag fick var ingen kritik mot mig personligen. Bara en människa som snackar en massa skit och det är ingenting att bry sig om. Mycket roligare att få kommentarer från människor man tycker om. Hörde att du bytt jobb :D Grattis vad glad jag blir. Du måste komma och träffa Llegado. Han är underbar.
Kram Gabbi

http://www.gabriellablom.bloggagratis.se

 
Carina S

Carina S

22 november 2009 22:02

Hej där igen!
Jag har inte riktigt bytt jobb - jag pryar i köket och på vaktmästeriet under några veckor - men jag skulle gladeligen stanna där om jag fick!!
Så klart jag ska träffa Llegado! Det ska bli jättespännande!!
Kramar från Carina Slättman

http://stallslattman.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gabriella Blom - 5 juni 2018 21:22

Åter tillbaka till verkligheten. Har tillbringat en vecka på Korfu med god mat sol och bad. Channel har blivit riden av min medryttare . Arlequin har fått vila när jag varit borta. Lördag fick jag meddelande att Channel var tjock v bak. Jag åkte dit ...

Av Gabriella Blom - 22 maj 2018 16:46


Idag tog vi en tur i skogen. Jag på Arlequin och Nelly på Channel =) Så härligt väder. Tyvärr skulle jag iväg och jobba så det blev bara en kort sväng. Provade ett Bomber Bit Lock Up på Arlequin, ett bett som inte klämmer i mungiporna eller trycker i...

Av Gabriella Blom - 21 maj 2018 18:23

   

Av Gabriella Blom - 21 maj 2018 11:14

    Finaste Arlequin när han var ung 😍. Igår red jag först ut på Channel tillsammans med Maggi och Paddy.  Det har torkat upp i skogen så vi kunde trava och galoppera. Channel blev riktigt mjuk och fin 😊  Hon behöver  röra sin sto...

Av Gabriella Blom - 17 maj 2018 12:13

Igår red jag först Channel. En 10 mitt skritt på vägen och sedan i paddocken. Arlequin blev upprörd som vanligt när tjejen gick. Dessutom började det blåsa så Channel var aningen spänd. Skritten går bra där kan hon skritta lugnt och i bra form. Trave...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards